Bizden Haberler Tüm Haberler

KalDer Üyeliği Beratımızı Alarak, İnşaat Sektöründe EFQM Mükemmellik Modeli Paneline Ev Sahipliği Yaptık

KalDer Kayseri Temsilciliği, Kayseri Sanayi Odası ve Erkut İnşaat iş birliği ile “İnşaat Sektöründe EFQM Mükemmellik Modeli Uygulamaları” konulu deneyim paylaşım semineri düzenlendi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Erkut İnşaat'ın Türkiye Kalite Derneği Üyeliğini tebrik ederek, ilerleyen dönemlerde bu tür paylaşım seminerlerinin sıklığını daha da artırarak ülkemizin öncü kurumlarının değerli yöneticilerini Kayseri ile buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

KalDer Kayseri Temsilciliği Yöneticisi Salih Yalçın’ın kısa KalDer tanıtımının ardından sunumlara geçildi.

İlk olarak Soyak Holding İnsan Kaynakları ve Kalite Müdürü Eyüp EVREN Soyak Mükemmellik Yolculuğu ile ilgili bir sunum paylaştı. Evren EFQM Mükemmellik Modeli uygulamalarının kurumlarında oluşturduğu değişimden ve kurumda oluşan mavi yakadan CEO’ya kadar paylaşımcı ve katılımcı yönetim anlayışından bahsetti.

Seminerin diğer konuşmacısı Folkart İnşaat Kurumsal Gelişim, KYS ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Emre RENÇBER, mükemmelin peşinde ve mükemmellik yolculuğu başlığı altında sunumunu yaptı.

Konuşmacıların sunumlarının ardından katılımcıların sorularını yanıtlamaları ile seminer sona erdi.